0

Fun Factory - Stronic Petite ClitKit Cadeau Set - Deep Sea Blue

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Luxe Set om te geven of te krijgen!

Verwen jezelf of je partner met deze exclusieve Stronic Petite Clitkit cadeaubox van het merk Fun Factory! Deze box bevat maar liefst 2 luxe toys waaronder de nieuwe clitorisstimulator Stronic Petite! Als bonustoy vind je in deze box tevens de geweldige Volita vibrator. Verder krijg je er nog te gekke stickers en tattoos bij. Alles zit verpakt in een mooie luxe doos en dit maakt deze set het ideale cadeau om te geven of te krijgen. 

Meer over de Stronic Petite!

De Stronic Petite is een nieuw soort clitoris stimulator die rekening houdt met de gehele anatomie van de clitoris. De buitenste clitoris maakt slechts 10% uit van het geheel. De overige 90% van de clitoris loopt door langs beide zijden van de schaamlippen en omhoog binnen in het lichaam. Slechts 18% van de vrouwen komt tijdens vaginale stimulatie tot een orgasme. De meesten hebben extra clitoris nodig stimulatie om tot een climax te komen. Daarom is de Stronic Petite zo ontworpen, dat deze zich specifiek richt op de innerlijke clitoris. De golfachtige structuur van de Stronic Petite bereikt duizenden extra zenuwuiteinden in de diepere lagen van de vagina evenals de zenuwuiteinden van de clitoris die rond de vaginale ingang liggen. 

De toevoeging van het ritmisch stoten van Petite aan externe stimulatie van de clitoris zorgt voor nog diepere, langduriger orgasmes. Ofwel wanneer je Petite hands-free gebruikt voor het stimuleren van de innerlijke clitoris heb je je handen vrij ook tegelijk de uiterlijke clitoris te stimuleren. Bijvoorbeeld met je vingers of een clitoris vibrator zoals de bijgeleverde Volita. De Petite heeft 5 standen en 3 verschillende ritmes, is waterproof en heeft een mogelijkheid om jouw lievelingsstand te onthouden. Deze toy is USB-oplaadbaar, mag mee in bad of onder de douche en is gemaakt van lichaamsveilig siliconen. De lengte is 17 cm, de inbrengdiepte is 11 cm en de diameter is 2.5-4 cm.

Volita!
De Volita is speciaal ontworpen voor een externe en directe stimulatie van de clitoris. De trillingen van de Volita laten de uiteinden ritmisch fladderen tegen je gevoelige plekjes, waardoor de opwinding toeneemt, en hun beweging zorgt ervoor dat de trillingen nog sterker aanvoelen. De Volita is ook zeker geschikt om de tepels, schaamlippen of balzak te stimuleren. Deze vibrator werkt op 1 AA batterij, mag mee in bad of onder de douche en is gemakt van lichaamsveilig siliconen. De lengte is 16 cm en het breedste punt meet 3.1 cm. 

Wees lief voor jouw toys en verzorg ze goed. Gebruik bij siliconen toys altijd een glijmiddel op waterbasis. Maak ze voor en na gebruik schoon met een milde antibacteriële zeep of een toycleaner en dep  droog met een pluisvrije doek. Siliconen heeft de eigenschap om snel stof aan te trekken; berg jouw toys daarom op in bv een toybag. 

Alternatieven die wij aanraden
-
+